Programator ca meserie, mtb-ist ca pasiune.

Personal sunt fan al seriei NOTE de la Samsung, așa cum am mai spus și în alte videouri https://www.youtube.com/watch?v=2rgrb7m20lA

Din 2018 am un Galaxy Note 9 de care încă sunt foarte mulțumit. Îl folosesc zi de zi. Înainte de acesta am avu un Galaxy Note 4, la care din păcate i-a cedat bateria în sensul că se oprește imediat ce încerci să pornești internetul sau camera foto.

Noul Galaxy Note se lansează de obicei prin august, septembrie și mă așteptam ca abia prin August să avem primele imagini cu noul Note 20.

Cum se poate vedea și în video noul Note 20 are un design foarte asemănător cu generația anterioară Note 10. Avem deasemenea trei camere, mult mai pronunțate pe spatele telefonului. Care cred că vor ascunde ceva camere destul de performante. S Penul pare să fie același deci nu au adus mari îmbunătățiri și poate fi mutat de la unul la celălalt fără probleme.

Noul model va fi SM-N986U și va rula Android 10 cu versiunea celor de la Samsung de interfață One Ui 2.5. În partea de jos au apărut câteva modificări în ceea ce privește locația SPen-ului și a difuzorului. Personal consider o că este o mișcare greșită deoare majoritatea sunt dreptaci prin urmare ne este mult mai la îndemână să fie pe partea dreaptă.

Chiar dacă nu se cunoscu toate specificațiile tehnice despre Note 20 conform unor publicații ( https://www.tomsguide.com/news/samsung-galaxy-note-20-release-date-price-specs-screen-sizes-and-leaks ) noul Note va fi compatibil cu 5G, va folosi Snapdragon 865 Plus/Exynos 992

Facebooktwitterreddit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *