Programator ca meserie, mtb-ist ca pasiune.

Ca orice barbat și eu am fost acum nevoit să cumpăr căteva scule electrice pentru a rezolva diverse probleme de prin apartament. Până acum am cumpărat o șurubelniță electrică Bosch și acest fierastrau pendular Bosch.

Aveam în plan să decupez 2-3 dulapuri pentru a le fixa în perete. Am în plan să tai și două etajere și să fac o masă pliabilă. La prețul de 189 lei pe emag cred că este foarte convenabil.

Detalii Bosch PST 650

Bosch PST 650 are o putere de 500 W, 3100 oscilatii/min, 65 mm adâncime maximă de tăiere în lemn, 10 mm tăiere profile de metal. Cântrește cam 1.6 KG.

Ce conține cutia?

La achiziția acestui fierăstrău totul va veni ambalat într-o valiză de plastic verde asemănătoare cu cea de la șurubelnița electrică Bosch. Ceea ce mie personal îmi palce deoarece poți pune acolo toate pânzele pe care le folosești și nu le vei pierde niciodată.

În cutie vine fierăstrăul pendular + o pânză pentru taiat lemn + manualele de utilizare.

Concluzii și păreri despre BOSCH PST 650

Este prima oară când folosesc un astfel de fierastrau pendular și pot spune că sunt mulțumit. Am reușit să îmi fac treaba fără probleme cu acest PST 650 de la Bosch. Cred că este perfect pentru cei care stau la curte și din când în când vor să mai taie o scândură sau o bucată de pal.

Nu este pentru profesioniști sau pentru meseriași. Nu pentru că nu ar rezista, ci pentru că nu poate tăia foarte mult în adâncime.

Fierastraul se simte solid în mână și nu se simt vibrații puternice nici atunci când tai cu el.

Mi-ar fi plăcut să aibe în cutie și un mic ghidaj pentru a putea urmări o linie trasată. Este destul de zgomotoz și face destul de mult praf, deci acea gură de evacuare nu funcționeaza foarte bine.

Nu se supraîncălzește și se oprește în caz de blocare a lamei de tăiat.

Mini reviewul pentru fierăstrăul pendular de pe canalul meu de youtube

Alte poze pentru fierastraul pendular bosch PST 650

Facebooktwitterreddit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *