Programator ca meserie, mtb-ist ca pasiune.

De curand mi-am cumparat o tableta Apple iPad Air 4/5 resigilata de la eMag. Aceasta are un procesor M1. Am incarcat-o la 98% si am lasat-o pe masa. Am venit 3-4 ore mai tarziu mai avea doar 92%, fara sa faca nimic. Hmmm…cam mult as zice. Multi spun ca M1 este foarte optimizat si consuma mai putin curent decat celelalte procesoare mai vechi care nu fac parte din seria silicon de la Apple.

Atunci am zis….fiind resigilata, si fiind la un pret mai mic decat ma asteptam, poate a fost foarte folosita si cineva a testat-o intens si dupa am luat-o eu si am luat tzeapa. Macar sa stiu sa o returnez cat mai curand.

Prin urmare am gasit video-ul asta (https://www.youtube.com/watch?v=brizx3rKQao) care spune sa instalezi iMazing – https://imazing.com/download/macos o aplicatie de care nu stiam sincer sa fiu din ecosistemul apple si care pare foarte utila chiar si fara licenta.

Cum afli cate cicluri de incarcare are un iPad sau un iPhone?

Prin urmare ai nevoie de mac pe care sa instalezi aceasta aplicatie imazing.

Dupa care conectezi iPad-ul/iphone-ul la laptop si vei avea in parte de jos o baterie pe care trebuie sa dai dublu click. Fix ca in imaginea de mai jos.

imazing aplicatie utila pentru macbook ipad si iphone

Dupa care se va deschide un pop-ul cu informatiile foarte utile despre baterie.

Dupa cum puteti vedea si mai jos, si spre uimirea mea avea doar un ciclu de incarcare, cel mai probabil cel pe care l-am realizat eu astazi cand scriu acest articol.

cate cicluri de incarcare are ipad-ul

Dincolo de asta pare ca aplicatia este utila si pentru multe alte actiuni pe care nu le poti realiza foarte usor din interfata tabletei.

Facebooktwitterreddit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *