Programator ca meserie, mtb-ist ca pasiune.

Vrei să devii programator sau ești deja unul și vrei să îți cumperi unul nou? Următoarele detalii și mai concret următorul video cred că te poate ajuta să iei o decizie corectă.

Am folosit windows-ul ca sistem de operare de când mă știu, și o să îl folosesc și de acum încolo. Ca programator totuși te lovești de multe ori de bariere care sunt oarecum incomode și la care trebuie să cauți soluții pentru a le rezolva. Multe soluții open-source nu pot fi instalate din linia de comandă a window-sului samd.

Prefer MacOS peste Windows

După ce am început să folosesc MacOs totul a devenit mult mai fluent și mai intuiv. Am redus cu mult timpul de setare a unui nou proiect pe laptop-ul meu iar nivelul de performanță nu a scăzut drastic cum mulți susțin că se întămplă. Atunci când trec de la un laptop Windows la un laptop Mac.

Calitatea produselor de la Apple este recunoscută te toți ceilalți producători de laptopuri. Au un design simplist și totuși futurist care le permită să fie vândute într-adevăr la prețui exorbitante comparativ cu celelalte laptopuri business.

Odată ce cumperi un laptop-macbook-pro nu cumperi doar produsul însine ci cumperi un întreg ecosistem care îți va ușura munca zi de zi ca programator. Ai un terminal nativ și folosind BREW poți instala orice altă extensie la fel de ușor cum o poți face și în linux.

Mulți profesioniști din alte industrii preferă macbook pro-urile pentru fiabilitatea lor și stabilitatea sistemului de operare. Sunt DJ-s, Designeri Grafici, Arhitecți și chiar bloggeri/influencerii mari care le folosesc.

Dacă sunteți în căutarea unui laptop și vreți să sustineți acest blog o puteți face prin linkul următor: laptop-macbook-pro
O altă variantă de MacbookPro pe care o recomand este: laptop-macbookpro-pentru-programatori

Laptopul pe care îl folosesc zi de zi pentru programare

În următorul video am explicat de ce prefer unul față de celălalt pentru programare:

Facebooktwitterreddit

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *