Programator ca meserie, mtb-ist ca pasiune.

Cel mai important eveniment pentru magazinele online dar si pentru cei care urmaresc acele reduceri „bomba” …asta daca le gasesti, „Black Friday la eMAG are loc in data de 10 noiembrie 2023” – Pagina cu detalii aici https://www.emag.ro/guide/black-friday cu toate acestea la momentul scrierii acestui articol anumite magazine online deja au pornit promotiile de black friday. Exemple: elefant.ro, optiblu.ro, lensa.ro, ozone.ro, carrefour.ro, avstore.ro (putin mascat), audiomonkey.ro, aboutyou.ro si altele.

Lista mea de cumparaturi pentru anul acesta de black friday

Am un aspirator de mana Jimmy JV 85 Proarticol aici – dar si un aspirato robot automat Xiaomi S5 foarte popular si laudat (luat tot de la un Black Friday :)) articol aici – Xiaomi S5 ) dar acum pare ca a juns la versiunea de S10 prin urmare eu si sotia am decis ca avem nevoie de un mop cu aburi si perie rotativa, deoarece aspiratorul robot, nu face chiar atat de mult pe cat ne asteptam.

Am tot urmarit ceva reduceri pentru un iPad PRO generatia a 3 dar, putin probabil sa gasesti produse apple la reducere. Cu exceptia modelelor foarte vechi de care comerciantul vrea sa scape.

Pentru nas-ul de acasa am nevoie de 2 HDD de tip NAS de la WD de cate 2TB pentru a completa memoria. Totodata am nevoie de un ssd extern portabil de cel putin 1TB pe care sa imi salvez / fac imagine la laptopul curent care e responsabil de tot ceea ce produc in fiecare luna pe agentie (Marmix Soft.com) dar si ca creator. Daca patesc ceva cu memoria de la Macbook Pro M1 …am cam incurcat-o pentru ca am multe video-uri filmate dar si multe proiecte care poate nu sunt urcate pe repositoryuri.

Ce recomand sa cumparati anul asta?

In primul rand doar produsele de care aveti nevoie si pe care le-ati mai vizionat de cel putin 2-3 ori si ati vazut pretul astfel incat sa il prindeti la o promotie reala, desigur dupa ce ati consultat poate si compari.ro

Facebooktwitterreddit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *