Programator ca meserie, mtb-ist ca pasiune.

In ziua in care am decis sa plecam la cluj a trebuit sa plecam imediat dupa munca. Bun, eu am plecat ceva mai devreme de la muncă deoarece nu reușisem sa il pregatesc cu o seara înainte. Am vorbit cu colegii ca o sa ne întâlnim undeva in Militari, Lujerului mai exact, dupa care sa intram pe autostrada către Pitești – Râmnicu Vâlcea – Valea Oltului -Sibiu – Alba Iulia – Cluj-Napoca.

După ce am facut bagajul am luat un taxi de la 1 mai până la Gara de Nord unde urma sa ma intalnesc cu iubita mea. Am ajuns acolo, a sosit si ea si se facuse ora 4:30. Am spus sa luam un taxi pana la Lujerului. Mergem la primul zicem unde vrem sa mergem

T:Nu se poate.

Eu: De ce?

T: Uite asa!

Mergem mai departe pt ca observam marele giul de la mana.

Eu: Vrem pana la Lujerului.

T2: Aaaa…nu pot.

EU: De ce ?

T2: Ca nu vreau!

T3: Da, te duc. Te costă 30.

Eu: De unde știți ?  Eu cred ca mai puțin.

T3: Atât face la ora Asta.

T4: …nici nu m-a ascultat a dat mai in fata.

T5: Nu mai intreba ca nu te duc.

(Logic dupa ce m-a vazut ca m-au refuzat 4)

Eu: (Niste cuvinte de alint pt el) Mi-a raspuns aratandu-mi degetul mijlociu.

O mare parte din taximetristii din Bucuresti sunt nesimtiti, nu e de mirare ca toata lumea apeleaza la Uber

As vrea aici sa pun un maaaaare semn de exclamare pentru toti acesti taximetriști din București. Se plang ca au salarii mici, ca e greu ce fac si ca e foarte obositor ce fac ei. Cand vine insa vorba de munca se dau inapoi de la ce ar fi normal sa faca…pentru ca nu se merita, e prea aglomerat, ca e departe de casa lor :)))), ca nu au cum sa se întoarcă…si numai aberații de genul ăsta. Nu se poate asa ceva! Daca arde ceva si vrei sa ajungi mai repede trebuie sa te pui in genunchi in fata lor sa ii implori. De cand s-a ajuns asa?!?! Mergeți in oricare alt oras din Romania si veti observa ca taximetriști sunt mult mai amabili.

Imbarcați în două mașini, Audi A4 si Honda Civic, am decis să pornim la drum.

Autostrada București – Pitești am parcurs-o rapid deoarece am avut multe întrebări între noi despre eveniment. Râmnicu Vâlcea -Sibiu s-a dovedit mai lung insa datorita aglomerației, dificultăților de pe drum dar si a drumurilor noastre  care sunt intr-o permanentă revizie și construcție. După cateva opriri si alte bucăți de autostradă am ajuns la Cluj Napoca in aproximativ 6 ore si jumătate fără să gonim pe autostradă.

Am ales să ne cazam in acelasi hotel unde urma sa fie si conferinta pentru a nu mai pierde timp cu deplasările.

Urmatoarea zi la ora 10 urma sa aibe loc deschiderea conferinței in sala Roma.

Facebooktwitterreddit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *