Programator ca meserie, mtb-ist ca pasiune.

2020 a fost un an memorabil cu siguranță, dar nu în sensul bun al cuvântului. Am avut parte de incendii Australia, proteste imense în SUA și desigur acest virus care a pus control pe întregul glob pâmântesc. Până și cei de la Netflix au făcut o parodie pe seama lui 2020. Nici nu este de mirare faptul că cel mai căutat cuvânt din 2020 pe emag a fost MASCĂ . Chiar și eu împreună cu soția am comandat pentru prima oară măști de pe emag, atunci când costau 150lei 50 de măști ?!?

Căutări în trending pe emag.ro

  1. iphone 12 (iphone 12 pro max)- care din punctul meu de vedere nu aduce mari îmbunătățiri deoarece au luat design-ul unui model mai vechi, la care au adăugat un nou procesor bionic 14 și desigur noi camere.
  2. dezinfectant – care normal ca s-a dat în primele 3 zile din toate mall-urile si magazinele. Mona era plecată în vacanță de mult :))
  3. RTX 3080 – (RTX 3080 evomag) ooo da. O minunăție de placă video din partea celor de la Nvidia. (tomshardware review) La prețul cerut oferă o performanță uimitoare. De la lansare și chiar în ziua de azi stocurile sunt epuizate mai prin toate magazinele online.

4. Samsung S20 – un model care își merită toți banii. Chiar dacă nu a fost un real succes, vânzările la acest model continuă să fie constante în comparație cu alte modele de la Huawei, Oppo sau Xiaomi.

5. pulsoximetru – ne-am cumpărat și noi unul. Link către articol (pulsoximetru negru) Cred că este bun unul la casa oricărei familii. Prețurile încep de la 50 lei. Nu sunt foarte scumpe. Un articol mai detaliat – https://trucurifeminine.ro/ce-este-un-oximetru-este-o-idee-buna-sa-cumperi-unul/

6. cameră web – desigur pentru că toată lumea a fost nevoită să lucreze de acasă, iar dacă ai un PC, cel mai probabil îți trebuie o cameră web. Mai peste tot au fost epuizate stocurile imediat, ca să nu mai vorbim de firme precum Zoom care au avut creșteri impresionante în nr. de utilizatori. Desigur dacă vrei să faci stream pe twitch sau youtube ai nevoie de ceva de genul acesta dar dacă doar ai nevoie de cameră web pentru a fi prezent din când în când într-o ședință, camera aceasta Xtrust este de la un brand cunoscut sau aceasta cu o rezolutie 4k

7. playstation 5 – un alt termen care ne interesează pe ce de pe aici. Se știe că a fost bătaie pentru primele console playstation 5. Chiar și acum câteva luni de la începerea vânzărilor consola este tot pe stoc epuizat. Dar vestea bună este că puteți cumpăra un controller play station 5 :)) Din păcate produsul nici nu este măcar listat pe emag sau altex, mediagalaxy. Pe evomag găsim consola listată.

Foarte multe căutari pentru produse cu brand-ul TikTok. Căutările astea cel mai probabil sunt făcute de către copii / adolescenți sau părinți care au căutat un astfel de cadou. Chiar și așa nu văd rostul să te îmbraci cu un tricou pe care scrie TikTok. I feel old. 🙁

Mai jos găsiți atașat infograficul cu top căutari emag.ro din 2020 pentru a vă amuza și dvs. (click pentru a vedea doar imaginea)

Facebooktwitterreddit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *