Noul an 2023, a inceput bine pentru mine cu un nou job pe platforma bine cunoscuta de ecommerce Magento 2. Sunt foarte multumit de acest job deoarece facem lucrurile ca la carte si se acorda timp pentru a intra in detaliu si pentru a rezolva problemele care apar asa cum trebuie.

Noul macbook M2 Pro si M2 Max

De obicei eram la curent cu toate noile aparitii de la apple, dar pare ca aceasta i-a luat prin surprindere pe mai multi din sfera youtube.

Noul Macbook M2 Pro si M2 Max il gasiti deja pe emag.ro chiar aici

Un prieten foarte bun deja a comandat versiunea monstru cu M2 Max, 96gb RAM si 2tb. Sper sa imi dea si mie cateva poze pentru a le putea share-ui aici.

Noul model vine cu fix acelasi cadru si design doar cu mai multe nuclee si mai mult RAM disponibil.

Personal am un M1 Max cu 32GB (link catre produs), asa cum se vede si in video, si 1TB de un an si 2 luni si sunt foart multumit. Nu se merita in nici un fel acum sa fac un upgrade.

Nebunia momentului ChatGPT

Inca este gratis, dar nu stiu pentru cat timp. Inca ne raspunde la toate intrebarile bune si nebune. Inca este in faza de beta…

Sunt foarte curios in ce directia va decide OpenAI sa duca acest proiect. In directia de API si sa il poti interoga contra un cost orice si sa iti raspunda, rezultand astfel tot felul de micro applicatii care folosesc AI sau construirea unei aplicatii proprii. Sau poate integrarea lui in umanoidul dezvoltat de musk si echipa lui. Vom vedea.

Noul developer vlog 6 il gasiti aici

Facebooktwitterreddit