Programator ca meserie, mtb-ist ca pasiune.

Il urmaresc de mult timp pe Gary Vaynerchuck (un super speaker, care a dezvoltat o afacere de milioane dezvoltant afacerea parintilor de vinuri) In multe din DailyVlogurile lui il tot vedeam punand-ui intrebari lui Amazon Alexa si m-a facut din ce in ce mai curios. Desigur, ca am verificat de mai multe ori la ce pret ajunge dispozitivul dar in momentele respective imi depasea bugetul de „mi-ar placea sa am”.

Zilele acestea insa am reusit sa castig unul printr-o minune ­čś« la o conferinta la cei de la „Ubisoft” prin targul celor de la Bucharest Technology Week

bucharest technology week

Articolul despre conferinta sustinuta de cei de la Ubisoft o gasiti aici Monoliths and Microservices – Ubisoft

Articolul este insa despre Google Home Assistant si cum sa iti faci casa inteligenta. Daca il urmatiti deja pe Buhnici, Buhnici – Proiectul Casa probabil stiti ca a investit foarte mult in casa lui pentru a fi una ultra moderna si super inteligenta. A reusit chiar sa isi configureze / construiasca casa in asa fel incat o poate controla de pe telefon prin intermediul unei aplicatii – video aici Buhnici – Acum pot controla toat─â #casabuhnici de pe telefon!

Google Home Assistant

are posibilitatea sa iti controleze echipamentele inteligente din jurul tau prin intermediul retelei WiFi sau prin Bluetooth. Mai exact ii poti da comanda sa opreasca lumina, sa blocheze usile, sa porneasa sau sa opreasca curentul din prize, sa opreasca masina de spalat, sa porneaza cuptorul cu microunde si multe altele, atat timp cat acele dispozitive sunt la randul lor „inteligente”.

Boxa GOOGLE HOME MINI – CULOAREA GRI (exact ca cea a mea) o puteti gasi in urmatorul link la un pret foarte bun.

Mai jos aveti unul dintre video-uri in care ii pun mai multe intrebari iar acesta raspunde. Asa puteti vedea o parte din functionalitatile lui, desi poate face mult mai multe.

Facebooktwitterreddit

Comments

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *