Programator ca meserie, mtb-ist ca pasiune.

Pentru o bună perioadă de timp am căutat apartamente de vânzare în București. În tot acest timp am creat o listă cu toate complexele rezidențiale pe care le-am găsit pentru a ști unde să ne întoarcem în momentul în care ne vom hotărâ să alegem unul.

Oricine este în căutarea unui apartament de vanzare în București va trebui din punctul meu de vedere să meargă și la cel puțin două târguri imobiliare. Acestea sunt:

  • https://imobiliarium.ro/ – Este un târg care se organizează în parcarea de la mall Băneasa și din punctul meu de vedere este cel mai bine organizat deoarece reunește un număr mare de dezvoltatori imobiliari
  • https://www.targulnationalimobiliar.ro/ Dacă vă înscrieți din timp cel mai probabil veți putea intra pe gratis, dacă nu va trebui sa plătiți suma pentru un bilet care ajunge la aproximativ 20 LEI. De obicei se organizează la Palatul Parlamentului și veți putea merge în weekend.

Platforme siteuri cu apartamente de vanzare

Tot în această perioadă căutam cât mai multe platforme care să îmi ofere mai multe rezultate, mai multe variante de apartamente de vanzare.

Prin urmare câteva site-uri utile pe care le recomand sunt:

În finalul articolului vă las lista cu apartamentele de vanzare pe care noi le-am găsit. Unele prețuri pot fi greșite poate, sau data de finalizare dar o astfel de listă m-ar fi ajutat foarte mult în perioada în care eram în căutare de un apartament nou.

Aș aprecia dacă ați da un subscribe în partea din dreapta sus la canalul meu de youtube, un follow pe Twitter sau pe Instagram. Spor la căutări!

Facebooktwitterreddit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *