Programator ca meserie, mtb-ist ca pasiune.

Am folosit Android-ul ca sistem de operare mult timp și încă îl mai folosesc. Uite ce am pățit eu cu penultimul meu telefon.

Acum folosesc un Samsung Galaxy Note 9, iar înainte de acesta am avut un Samsung Galaxy Note 4. Conform unor scandaluri din presă s-ar presupune că marii producători lansează la fiecare update de android căteva funcționalități care fac în așa fel încât telefonul tău să meargă din ce în ce mai greu. Toate astea pentru a-ți cumpăra un model nou. Apple face asta și a fost un întreg scandal în jurul acestui subiect. (Exemplu sursa: https://www.independent.co.uk/life-style/gadgets-and-tech/news/apple-iphones-slow-down-old-models-smartphone-speed-ios-updates-a8121906.html)

Același lucru simt că am pățit și eu cu al meu Samsung Galaxy Note 4. După ultimul update făcut acum un an. Bateria a început să țină din ce în ce mai puțin. Chiar dacă am schimbat de două ori bateria, nu s-a văzut nici o îmbunătățire. Mai multe detalii veți afla din videoul dedicat acestui subiect.

Eu sunt un fan al seriei Galaxy Note așa cum am povestit și în videoul de mai jos. Dacă aveți de gând să cumpărați un Samsung Galaxy Note 10 – va recomand să o faceți de aici

Facebooktwitterreddit

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *