Programator ca meserie, mtb-ist ca pasiune.

În cadrul evenimentului Galaxy Unpacked 2020 samsung a lansat noile flagship-uri. Aici gasiți un rezumat al evenimentului.

Samsung Z FOLD 2

Noul samsung Z FOLD este mai strălucitor și mai arătos, desigur.

Z FOLD 2 – are o balama îmbunătățită și nu ar trebui să mai reprezinte la fel de multe probleme ca modelul anterior.

samsung note 20

Samsung Note 20 si Note 20 Ultra

O mare schimbare la noile modele este reprezentat de faptul că S-Penul acum este plasat în partea stângă a telefonului. De ce? Majoritatea dintre noi suntem dreptaci.

samsung note - 20

Acesta este deja dispoibil la precomandă pe eMag. Samsung Galaxy Note 20 îl putem găsi acum la precomandă la prețul de 4.599 lei Un preț cumva deja normal pentru noile produse lansate de către cei de la Samsung.

Note 20 vine cu următoarele specificații/îmbunătățiri

  • ecran cu diagonală de 6.7-inch, rezoluție de 2400 x 1080, 60Hz
  • procesor nou – Qualcomm SD865 Plus sau Exynos 990, 8GB RAM, 128GB/256GB stocare, 4300mAh
  • este disponibil în trei culori: gri, verde și bronz.

Galaxy Note 20 Ultra pe de altă parte este vârful de lance a celor de la Samsung. Este disponibil în două culori Bronz și Negru iar din punct de vedere al stocării puteți alege între 256gb și 512gb.

Prețul este unul însă pe măsură, și care personal începe să mă deranjeze ca posesor de note 9 și fan al acestei serii. Ei bine prețul este de 6.299 lei versiunea cu 256gb stocare pe emag iar cea cu 512gb stocare ajunge la 6.699 lei. De la ultimele versiuni S10, Note 10, S20, samsung a urcat o treaptă în ceea ce înceamnă preț per flagship, depășind suma de 6000 de lei. Cel mai probabil s-au gândit că atâta timp cât apple poate să vândă telefoane chiar și cu 8.000 lei (Iphone 11 Pro Max 512gb) de ce nu ar putea și ei. Trendul acesta este din punctul meu de vedere unul defectuos care îi va împinge și pe alți mari producători să procedeze la fel.

De ce nu mai există aceeași competiție în zona de 500 de dolari în care puteai pune specificații de top de 1000 de dolari cum reușea să facă One Plus cândva?

Samsung Note 20 Ultra aduce următoarele upgrade-uri:

  • ecran îmbunătățit – 6.9 inch – rezoluție de 3,088×1,440 pixeli
  • ecran cu o rată de refresh de gaming 120Hz
  • 12GB ram
  • baterie mărită de 4.500mAh
  • stocare 256 sau 512gb

Desigur toate aceste noi dispozitive lansate de Samsung sunt compatibile 5G, deci vă puteți prăji ce aveți prin frigider fără probleme (joke).

Dacă aveți ultimul Note 10 Plus și vă întrebați care sunt noile diferențe ilustrația din acest link vă va ajuta să vă faceți o idee mai exactă.

Bloggeri/vloggeri mai mari de la noi din țară au primit deja câteva modele de test pentru samsung Note 20 și Note 20 Ultra.

Samsung Galaxy Tab S7 si Tab S7 Plus

Noile tablete S7 au acum integrate sistemul Samsung DEX care îți permite să lucrezi pe tabletă ca pe un calculator / sistem de operare nativ.

samsung tab S7

Tab S7 este compatibilă 5G și vine cu un ecran OLED având o rată de refresh de 120Hz. Practic te vei juca pe această tabletă jocuri precum COD Mobile, Fortnie sau PUBG ca pe un monitor de gaming.

galaxy tab S7
galaxy tab S7

Samsung Galaxy Buds Live

Galaxy Buds au acum un nou design și aceștia promit că vor fi mult mai comfortabile în ureche. Acestea pot fi cumpărate în una din cele trei culori specificate și în imaginea de mai jos.

Le puteți deja precomanda de pe emag la un preț estimativ de 899 lei.

Acestea oferă undeva la 6 ore de redare de conținut fără a fi nevoie să le reîncarci. Personal sunt mulțumit chiar și cu cele 2 ore pe care le am pe o pereche de căști wireless ceva chinezești. După cele 6 ore consumate le poți reîncărca oricând și ar trebui să ajungă la 21 de ore de muzică.

Samsung Galaxy Watch 3

Noul model vine în două mărimi și trei culori așa cum sunt ilustrate mai jos.

Acestea pot fi precomandate la un preț de 2.199 lei

Facebooktwitterreddit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *