Programator ca meserie, mtb-ist ca pasiune.

Dacă sunteți în căutarea unui mouse care să se conecteze prin bluetooth, să nu mai aveți nevoie de baterii Logitech MX Anywhere este o alegere corectă.

Mouse-ul MX Anywhere 3 este un mouse wireless de mare calitate, proiectat pentru utilizatorii care au nevoie de un dispozitiv de navigare mobil si precis. Acest mouse poate fi utilizat atat pe suprafete dure, cat si pe cele moi, astfel incat sa poata fi folosit cu succes atat acasa, cat si la birou sau in timpul calatoriilor.

Care sunt avantajele lui MX Anywhere 3?

Unul dintre principalele avantaje ale mouse-ului MX Anywhere 3 este capacitatea sa de a se conecta prin Bluetooth sau prin intermediul unui receptor USB, ceea ce il face foarte versatil si usor de utilizat cu orice tip de dispozitiv. Practic scapi de toate dongle-urile enervante pe care fie le pierzi fie uiti de ele acolo.

De asemenea, mouse-ul poate fi utilizat pe orice tip de suprafata, indiferent daca este o masa de lemn, o husa de laptop sau chiar pe genunchi, datorita tehnologiei Darkfield High Precision, care permite o navigare precisa chiar si pe suprafete neregulate.

Mx anywhere 3 gri

O alta caracteristica importanta a mouse-ului MX Anywhere 3 este durata sa de viata a bateriei, care poate ajunge pana la 70 de zile de utilizare continuua. Acest lucru il face ideal pentru cei care calatoresc des sau care au nevoie de un mouse care sa nu lecesite schimbarea bateriei frecvent.

@marmureanu Reply to @anywayhowsyoursexlife ♬ original sound – MarmureanuWeb

Mouse-ul MX Anywhere 3 este, de asemenea, dotat cu butoane laterale programabile, care pot fi personalizate pentru a face mai usoara accesarea anumitor functii. De exemplu, puteti programa unul dintre aceste butoane pentru a deschide aplicatii sau pentru a schimba rapid intre ferestre.

De ce nu recomand MX Master for Mac?

TIKTOK – @marmureanu Mouse Logitech pentru profesionisti #logitech#mouse#mxmaster3♬ Viva La Swing aka #SandoTwist by @Abiud_Sando – user47027482927

@marmureanu Mouse Logitech pentru profesionisti #logitech #mouse #mxmaster3 ♬ Viva La Swing aka #SandoTwist by @Abiud_Sando – user47027482927

Ideea este ca vine fara receiverul unifying – pe care il puteti folosi si cu alte mouse-uri.

Concluzia finala despre mouse-ul MX Anywhere 3?

In concluzie, mouse-ul MX Anywhere 3 este un dispozitiv de navigare mobil de mare calitate, care ofera o precizie ridicata, o conectivitate versatila si o durata de viata a bateriei lunga. Acest lucru il face un aparat ideal pentru cei care au nevoie de un mouse de calitate, care sa poata fi utilizat atat acasa, cat si in timpul calatoriilor.

Mai jos găsiți videoclipul comple despre mouse-ul Logitech MX Anywhere 3

Facebooktwitterreddit

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *