Programator ca meserie, mtb-ist ca pasiune.

Review GARMIN Vivoactive – despre vivoactive

Un super ceas de la Garmin. Bateria si GPS-ul sunt cam singurele specificatii care m-au facut sa port aces ceas zilnic. Bateria care tine cam 7-9 zile in functie de utilizare si GPS-ul incorporat care m-a ajuta sa imi monitorizez toate traseele pe care le fac cu bicicleta in timpul antrenamentelor.

Un produs reusit si un best buy chiar daca poate in acest moment este depasit de alte smartwatchuri.

De ce merita toti banii Garmin Vivoactive?

Am urmarit de ceva vreme sa imi iau un smartwatch, si luasem un LG Smartwatch R o perioada am fost placut impresionat de acesta.

Mai tarziu mi-am dorit insa ceva mai orientat spre sport. M-am documentat destul de bine dar bugetul meu era undeva la 400-500 ron si nu vroiam sa il depasesc in nici un fel. Avand experienta cu LG smartwatch R in spate mi-am reamintit ca vreau ceva mai fin si mai subtire si in felul acesta am ajuns la Xiaomi Mi Band . O bratara foarte buna cu ecran, notificari si heart beat. Bateria tine undeva la 3 saptamani si este un best buy. Eu imi doream ceva si mai bun si asa am ajuns la click pentru produs aici ->>> Garmin Vivosmart gasiti aici reviewul meu -> Unboxingul Garmin Vivosmart aici pe canalul meu  Este o bratara foarte reusita dar pretul este cam mare pentru ceea ce ofera. Are la fel notificari, ecran black/white, heartbeat si bateria tinea undeva la o saptamana jumatate.

In acelasi timp un coleg si-a cumparat Garmin Vivoactive + heartbeat. M-am indragostit imediat de acesta. El intrase in radarul meu de cautare deoarece la acel timp pretul pentru configuratia aceasta era undeva la 1300 lei. Dupa cateva luni  am cautat impreuna din nou oferte pe olx si am gasit chiar si la 350lei.

De ce zic ca este cea mai buna alegere? Pentru ca spre deosebire de celelalte smartbanduri precizate mai sus Garmin Vivoactive avea GPS incorporat. Asta inseamna ca iti poate monitoriza traseele alergate, trasele facute cu bicicleta si sa iti dea informatii foarte relevant fata de o bratara care se bazeaza pe un giroscop si niste calcule matematice. Bateria tine undeva la 8 zile de folosinta normala si 3 ziele cu trasee de bicicleta in fiecare zi nu mai mult de o ora. Mai presus de toate celelalte precizate are si un ecran color, este mai subtire, si chiar daca nu are un hearbeat incorporat, dar poti sa ii atasezi unul prin batara consider ca este un best buy fata de multe alte smartwatchuri la preturi de 1000 de lei.

Youtube Video Review GARMIN Vivoactive

#marmureanu #garminsport
#garmin #vivoactive

Music:

NCS: Disfigure – Hollah! [NCS Release]

Website💻: https://www.marmureanu.ro/
💻 http://www.marmureanu.com/

Follow on Insta 📸: https://www.instagram.com/marmureanuweb/
Like on Facebook 💎: https://www.facebook.com/marmureanuweb/
Follow on Twitter 🎙: https://twitter.com/marmureanuweb/

Facebooktwitterreddit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *