Programator ca meserie, mtb-ist ca pasiune.

Am ajuns să am prin casă cam 6 mouse-uri ieftine care au diferite probleme. Aș vrea să le mai pot folosi dar fiecare are o problemă diferită.

Toate mouse-urile acestea adunate daca ar fi sa le punem la un preț mediu de 50 lei 6×50 = 300 lei. Prin urmare de ce să dau 300 lei pentru 2-3 ani când pot să dau odată și să mă țină 4 ani? Eu așa văd. Desigur, este posibil ca în funcție de utilizarea fiecăruia să nu ajungă la această perioadă de utilizare. Totuși calitatea materialelor își vor spune cuvântul.

Care sunt problemele?

  1. Pierzi dongle-ul de la mouse – Atunci când pleci în deplasare undeva și îl iefi cu tine, sau poate face trecerea pe un alt laptop / pc, se mai întâmplă să îl pierzi.
  2. Trebuie să schimbi bateria constant – Sunt genul de persoană care îi pasă de mediul înconjurător, și mai mult de atât mi se pare o risipă de bani și resurse. De ce să nu folosești unul reîncărcabil?
  3. Calitatea butoanelor este slabă – dacă vei folosi un mouse zilnic pentru muncă de birou, este inevitabil ca după un timp să nu cedeze unul din clickuri, rotița sau efectiv softul.

Video – Probleme mouse-urilor ieftine – Partea 1

În videoclipul de mai jos vă prezint câteva din problemele mouse-urilor ieftine, în special a celor cu bluetooth.

Alegerea perfectă pentru un mouse bluetooth?

După mai multe căutări am ajuns să descopăr gama de produse logitech high end. Prima oară m-am speriat. Cine dă 300 lei pe un mouse, dar 450 lei pe unul? Vezi articolul și review-ul complet despre MX Anywhere 3 și MX Master 3.

Eu am ales Logitech MX Anywhere 3, după mai multe încercări și vizite pe la showroomuri. Rezolvă probleme menționate în video și articol, și mai mult de atât este un gadget care îmi este indispensabil. Dacă ești programator, designer, sau muncești zilnic pe PC/MAC îți recomand cu căldură oricare dintre mouse-urile din seria MX de la LOGITECH.

Facebooktwitterreddit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *