Programator ca meserie, mtb-ist ca pasiune.

GoPro s-a pus din nou pe picioare și a mai lansat un model GoPro Hero 9 Black. Este deja disponibil și îl puteți cumpăra de la emag.ro link gopro hero 9

Acesta este videoclipul oficial pentru GoPro Hero 9 Black

Specificațiile noii camere Hero 9

Noua cameră beneficiază de un corp mai mare, de un ecran pe partea din față, de un nou led în partea din față dar cel mai important capabilitatea de filma în 5K datorită unui senzor nou de 23.6 MP.

Noul software cu care vine camera îî permite să filmeze foarte stabil, HyperSmooth 3.0, astfel că atunci când ești în acțiune aproape ca mișcarea va fi insesizabilă. Este un mare pas în direcția de stabilizare a imaginii.

Un video în care puteți vedea concret cât de precisă

Ecranul din fața camerei va fi foarte utilă atunci când vrei să îți faci un selfie, și ledul care indică faptul că înregistrarea este pornită te ajută să nu te mai întrebi dacă ai pornit camera să te filmezi sau nu. Un lucru elementar pe care multe DSLR-uri nu îl au.

Bateria este mai mare ceea ce rezultă într-o durată cu 30% mai mare în timpul filmării. Concret camera ar trebui să țină mai mult de 2 ore atunci când filmezi în format 4K.

O altă specificație care mi-a atras atenția este posibilitatea de a transmite live în format 1080p (FULL HD). Deci, poți să te dai la vale de pe creasta preferată cu mountain bike-ul tău tunat și prietenii sau audiența ta, va fi alături de tine la fiecare pas, bine fără să mai luăm în considerare că pe munte e posibil să râmăi fără semnal.

Prețul noii camere Hero 9

Se pare că cei de la GoPro au o nouă strategie de lansare în piață. Conform site-ului oficial, pentru 350 de dolari (1438 lei) și un abonament pentru un an primești stocare în cloud nelimitată, până la 50% reducere la accesorii și schimbarea camerei complet în caz de accident. La toate acestea se adaugă un card de 32GB. Fără abonament 449.99 de dolari (1845 LEI).

Camera este disponibilă în românia prin emag.ro – vezi preț

Unboxing GoPro Hero 9 Black

Facebooktwitterreddit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *