Programator ca meserie, mtb-ist ca pasiune.

pret si data de lansare XBOX noul model
pret si data de lansare XBOX noul model

Microsoft a anunțat acum câteva zile prețurile pentru noile modele de consolă XBOX.

Data lansării noilor console de la Microsoft Xbox S si Xbox X este 10 noiembrie. În felul acesta ei vor să acopere tot sezonul de cumpătături de Crăciun, Black Friday. Intuiesc că pentru mulți copii, și alți copii mai mari, va fi cadoul ideal, asta în cazul în care sunt fani HALO, altfel PS5 cu siguranță este cea mai bună alegere.

xbox x vs xbox s
xbox x vs xbox s

Diferențele între Xbox S și Xbox X

La acest link puteți găsi diferențele exacte între cele două modele. Din punctul meu de vedere dirențele sunt reprezentate de:

  • memorie virtuală
  • putere grafică de 3 ori mai mare pe Xbox X
  • lipsa unității optice pe Xbox S

Îmi place că au adăugat un slot special de extindere a spațiului de stocare deoarece eu, cu versiunea veche de XBOX 1TB am reușit să îl umplu doar cu câteva jocuri.

DVD-urile în principiu sunt în scădere, deci nu reprezintă un avantaj, decât dacă ești mare fan BluRay.

XBOX Series S

Prețul de lansare pentru Xbox S va fi de 299 de dolari, ceea ce înseamnă 1226.19 lei. La acest preț se vor mai adăuga probabil alte taxe. Comparativ cu XBOX X acesta nu va conține o unitate de disc optică. Nu vei putea cumpăra jocuri fizice, totul va trebui cumpărat din magazinul online xbox.

Desigur modul în care arată noul XBOX S a stărnit diverse replici și creare unor meme-uri în social media.

XBOX Series X

Noul Xbox X va cota 499 de dolari, ceea ce înseamnă undeva la 2040.86 lei. Acesta este modelul care se va bate cu noul model al celor de la Sony PS5.

Personal cred ca designul și construcția acestuia putea avea o cu totul altă formă. Cred ca modelul anterior este mult mai ușor de amplasat pe o masa, birou sau altă piesă de mobilier. Mulți îl foloseau ca suport de monitor sau putea fi ascuns foarte usor în spatele televizorului.

Cum vor arăta noile modele de XBOX

Facebooktwitterreddit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *