Programator ca meserie, mtb-ist ca pasiune.

Amazon a anunțat în ultimul eveniment 13 noi gadgeturi (produse amazon) pentru cei pasionați de tehnologie și nu numai.

Echo Dot și Echo Dot cu ceas

Noul model echo dot, este o formă îmbunătățită. Acum Echo Dot, față de vechiul model pe care îl puteți găsi aici, are forma unei sfere, cu un led în partea de jos și o altă variantă cu ceas încorporat. Personal cred ca este un pas către o direcție bună. Mie îmi place mai mult așa sferic.

Noul model echo dot, costă $49.99 cel fără ceas, respectiv $59.99 cu ceas.

ECHO

Echo este versiunea mai mare a lui Echo Dot. Acesta încorporează câteva difuzoare mai mari, ceea ce oferă un sunte mai puternic.

Fiind mai mare și mai puternic, ECHO costă $99.99.

LUNA

Amazon a lansat astfel noul lor serviciu de game streaming LUNA. Având deja o mega infrastructură, datorită AWS, aceștia au ales să construiască și o platformă prin care clienții să se poată juca. Folosesc Windows ca sistem de operare principal, mai exact mașini virtuale, și plăci grafice nVidia RTX 2080.

Din păcate serviciul este momentan disponibil doar în US.

Mai multe detalii despre ce jocuri vei putea juca în cadrul platformei Luna – accesează linkul oficial.

LUNA CONTROLLER

Luna Controller a fost anunțat odata cu platforma de game streaming deoarece în timp ce au dezvoltat-o au realizat că pot salva o mare parte din latența dacă controllerul s-ar conecta direct la serviciu, și nu prin dispozitivul de pe care te vei juca. Practic controllerul în sine este un dispozitiv compatibil cu Alexa.

Controllerul este foarte asemănător cu cel de la XBOX. Îl puteți găsi deja pe Amazon la un preț de $49 link către controllerul Luna.

Fire TV Stick Lite

Fire TV Stick Lite este o versiune mai ieftină a cunoscutului model Fire TV Stick Acesta costa $29.99. Practic acest dispozitiv îți transformă televizorul într-unul smart. Poți face streaming și desigur poți da comenzi prin Alexa.

Fire TV Stick

Modelul standard, a fost și el îmbunătățit, acum având în specificații un procesor cu 50% mai bun.

Acesta poate fi cumpărat la 340 lei modelul vechi, iar cel nou costă undeva la 39.99 de dolari.

Echo Show 10

Echo Show 10 este versiunea mare a fratelui echo dot. (Vechiul model Echo Show 10 îl puteți găsi aici ) Mai exact, o tabletă cu un stand încorporat doar că de această dată se mai și mișcă. Cum? Dacă ești într-un apel video va ști să îți identifice fața și atunci când vei ieși din cadru, el se va roti spre direcția în care te-ai deplasat.

Pe amazon acesta are un preț de 249 de dolari și îl puteți cumpăra de aici

Ring Always Home Cam

Acesta este cu adevărat o inovație. Un produs pe care mulți și l-au dorit. Acesta este o dronă cu o cameră încorporată. Nimic deosebit până aici. Ceea ce este deosebit la acest produs este faptul că te poate ajuta atunci când ești plecat de acasă. Ring always Home Cam face parte din gama de produse ring, care reprezintă o gamă de produse de securitate.

De câte ori nu ai plecat de acasă și nu te-ai întrebat dacă a scos fierul din priză (chiar dacă se oprește automat), sau dacă nu ai uitat un geam deschis? Cu ajutorul acestui produs vei putea activa drona de la distanță și te vei putea uita prin casă pentru a verifica acel lucru de care nu erai sigur. Mai mult de atât, este proiectat pentru a te proteja de hoți sau intruși. Folosind un senzor ring montat la ușă sau la geam, drona se va activa automat și se va îndrepta către punctul respectiv pentru a filma ce s-a întâmpla. Foarte tare.

Prețul acestuia este de 249.99 de dolari și cred că face toți banii pentru cei care vor să stea fără griji atunci când sunt plecați de acasă.

Ring Car Alarm

Tot din gama Ring, amazon a lansat o alarma pentru masini. Filmează atât în față cât și în spate. Asemănător cu drona ring, și aceasta se activează atunci când cineva încearcă să forțeze intrarea în mașină.

Cumpărarea și montarea dispozitivului nu este însă îndeajuns, deoarece acesta salvează toate datele în cloud prin urmare va fi nevoie de o conexiune la internet / abonament.

Mai multe detalii puteți afla direct de pe blogul lor oficial https://blog.aboutamazon.com/devices/amazon-devices-services-live-blog-september-2020

Facebooktwitterreddit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *