Programator ca meserie, mtb-ist ca pasiune.

Primul produs lansat a fost „Echo Frames„. Practic ochelari inteligenti. Stim cu totii de proiectul celor de la Google, Google Glasses, care defapt au esuat ca produs datorita faptului ca aratai foarte ciudat cu ei pe cap si desigur a pretului destul de ridicat de aproape 1500dolari.

Google glasses - failed project by Google
Google Glasses – proiectul esuat

Dupa Google alti producatori au inceput sa dezvolte un astfel de produs deoarece multi cred ca acesta va fi urmatorul gadget care va sparge piata, dupa smartwatch. Un alt proiect interesant este cel de la Intel Smart Glasses. Dupa cum puteti vedea mai jos in partea dreapta exista un micro proiector care folosind un sistem de oglinzi va afisa texte in lentila din dreapta. Acestea vor fi vizibile doar detinatorului.

Sursa: https://eenews.cdnartwhere.eu - Intel smart glasses
Intel Smart Glasses

Prin urmare era momentul ca si cei de la Amazon sa lanseze propria varianta de ochelari inteligenti, avand in vedere ca Apple lucreaza la un proiect asemanator.

Putem observa in imaginea de mai jos mufa de incarcare si mai multe orificii care sunt defapt microfoane dar si difuzoare. Pretul pentru „Echo Frames” va fi de 180 dolari.

Echo Frames

Al doilea produs nou din aceasta conferinta a fost „Echo Loop” un inel inteligent construit din Titaniu si doua microfoane inteligente care sunt activate la atingerea acestuia din partea interioara a palmei. Sincer cred ca este un gadget inutil, nu reusesc sa ii vad rostul dar probabil public va avea o alta opinie, ramane de vazut. Pretul pentru un inel „Echo Loop” va ajunge la 130 de dolari.

Echo loop
Amazon Echo Loop

Un alt produs nou si interesant de la Amazon este „Echo Buds„. Practic o pereche de casti bluetooth de tip „in ear – buds”. Ce le face deosebite? Functia de „cancel noise” care putine casti wireless de tipul „buds” le au in momentul de fata. Vor fi disponibile spre vanzare la un pret de 130 de dolari.

Amazon Echo Buds - Casti wireless de la amazon Sursa: https://engaget.com
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Amazon a lansat o noua varianta si pentru boxa lor consacrata. Noua versiune se numeste „Echo Studio„. Acesta poate fi cumparat la 199 dolari.

Echo studio

Versiunea mai mica „Echo Dot” a primit acum un upgrade si veti putea citi ceasul mult mai usor. Practic nu va mai trebui sa o intrebati pe Alexa cat este ceasul.

Echo Show” este un produs ceva mai deosebit. Practic o tableta care sta tot timpul in priza si asculta toate comenzile dumneavoastra. Pretul acestuia este de 130 de dolari.

Amazon Echo show 8 - tableta cu comenzi vocale de la amazon
Amazon Echo show 8

Un produs interesant pentru cei care sunt interesanti sa isi transforme casa intr-una inteligenta este „Echo Flex„. Practic un smart speaker care va intra direct in priza vara nici un alt cablu la doar 24 de dolari.

Rezumatul de la conferinta unde au lansat noile produse il gasiti mai jos.

Facebooktwitterreddit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *