Programator ca meserie, mtb-ist ca pasiune.

Daca nu ati auzit pana acum de nebunia Pokemon Go, gasiti aici un link , practic oamenii alergau dupa Pokemoni virtuali pe care ii puteai vedea doar in joc, pe telefonul tau, dar trebuia sa iesi in natura sa poti prinde cat mai multi. Acesta a avut un succes major, si Mojang a facut o groaza de bani de pe spatele acestui remake.

Acum insa, jocul si-a pierdut din popularitate, si notorietate. Mojang, vine insa cu un nou joc care se spune ca va avea un impact, la fel de mare. Este vorba despre Minecraft Earth.

Practic, vor aduce super popularul joc Minecraft, care il poti juca pe mai orice dispozitiv in zilile astea, pe telefon intr-o varianta care imbina realitatea cu jocul virtual. Rezultand astfel un joc de tip ” augmented reality ” sau realitate augumentata.

Mai jos puteti vedea cum sunt randate elementele din joc pe o masa normala reala.

Jocul foloseste camera telefonului si folosindu-se de un punct in spatiu va plasa o casa in dimensiunea virtuala. Asa vei putea explora casele altora intinse prin parcuri si prin toate colturile lumii. Mi se pare foarte interesant faptul ca poti privi de la un plan foarte inalt jocul cat si de la un plan de tip FPS – RPG.

Jocul nu este diponibil inca, dar va fi incurand. Va puteti inscrie la linkul acesta pentru a fi anuntat cand se va lansa jocul pentru cei care folosesc Android.

Cativa youtuberi populari au fost invitati sa il testeze. Mai jos aveti video.

Facebooktwitterreddit

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *