Programator ca meserie, mtb-ist ca pasiune.

Stiați că o persoană își verifică în medie telefonul de 160 de ori pe zi, iar studiile arată ca mesajele SMS au randament de citire de peste 85% în primele 3 minute, astfel SMS-ul devine o modalitate avantajoasă prin care îți poți notifica clienții, despre comenzi, confirmări și programări sau pentru a face campanii de marketing.

Pentru a construi o afacere de succes, ca om de afaceri este necesar să ai o platformă/serviciu de trimitere a SMS-urilor bună și să înțelegi foarte bine toate aspectele, avantajele și modalitățile de utilizarea ale ei.

SMSAlert este un SMS Gateway, o platformă ce-ți oferă toate mijloacele necesare pentru ca tu să poți trimite mesaje SMS nelimitate clienților în câteva minute.

Prin ce se diferențează SMS Alert?

Cu un mod de gândire diferit față de un SMS Gateway tradițional unde costul mesajelor trimise este impus și definit pentru fiecare SMS, SMSAlert (smsalert.mobi) te ajută sa reduci costurile considerabil, cu peste 70% împreună cu utilizarea propriului SIM.

Orice retailer care alege SMSAlert va primi o platformă online completă, care poate fi folosită foarte ușor și nu necesită cunoștințe tehnice. De asemenea, va primi în custodie, pe baza unui contract, un modem fizic (similar router internet, vezi poza), în care va introduce SIM-ul în rețeaua preferată sau poate utiliza aplicația mobilă pusă la dispoziție pentru a transforma smartphone-ul într-un dispozitiv final de trimitere a mesajelor SMS.

Costuri pentru trimitere de SMS-uri?

Dacă optezi pentru aplicatia pe mobil, costul este de 2.99 EUR / luna, iar pentru utilizarea unui dispozitiv dedicat costul lunar este de 9.99 EUR / luna cu o perioadă contractuală de minim 6 luni.

Dacă vrei un volum mare de mesaje SMS, utilizează unul din modemurile dedicate, pus la dispoziţie de acest serviciu. Modemurile SMS fac parte din categoria  IoT 4G şi sunt eficiente în consumul de energie şi optimizate pentru zonele aglomerate de semnal.

Acest modul este folosit în aplicaţii M2M, prezum: urmărirea activelor, contorizare, aplicaţii de telematică, monitorizare de la distanţă, terminale POS Mobile, trimitere de mesaje SMS.

Aplicaţia de pe mobil se poate descărca gratuit de pe Google Play. După ce ai instalat-o, te poţi conecta la contul tău prin accesarea setărilor pe care le are aceasta. După configurare, nu mai rămâne decât să începi să trimiţi SMS-uri. Este esenţial să verifici cu atenţie toate informaţiile pentru a integra SMSAlert corect în platforma ta.

SMSAlert dispune de un API bine documentat și care este intr-o continuă dezvoltare și îmbunătățire.

Eu am reușit să integres SMS Alert în două magazine online fără probleme și clienții sunt acum mulțumiți că sunt înștiințați când urmează să primeasca produsele comandate.

sms alert
Facebooktwitterreddit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *