Programator ca meserie, mtb-ist ca pasiune.

In drumul spre Bârlad, am zis să fac și un video în care să mai vorbim de unele și altele.

Noul laptop Macbook Pro M1 Max – video unboxing aici

Macbook Pro M1 Max este laptopul pe care l-am asteptat aproape doi ani. Asteptarea a meritat. După ce am folosit pentru ceva timp vechiul Macbook Pro 2015, am făcut trecerea la Macbook Air M1 ( video unboxing M1 Air aici) care m-a ajutat foarte mult, și îl recomand oricui care este în căutare de un laptop puternic Apple pentru călătorit.

Macbook Pro M1 Max excelează prin bateria care ține până la 13 ore în funcție de tipul utilizării. Zboară prin toate aplicațiile pe care le folosești și în ultimele 2-3 luni nu am reușit să îi aud nici măcar odată coolerul să pornească. Ce mai bună investiție din punctul meu de vedere.

Am schimbat jobul

Da, după multe interviuri am ales să fac o schimbare de carieră și să mă dedic unui business la început cu foarte mult potențial de creștere.

M-am alăturat echipei https://audiomonkey.ro/ ca Manager pentru departamentul IT sau CTO, dacă putem să îi spunem așa. Echipa este mică și creștem de la lună la lună. Vrem să ne extidem și aștept părerile voastre vizavi de website în comentarii, promit să le citesc pe toate și să vă răspund.

După cum puteți vedea, în site găsiți o gamă variată de produse audio Hi-Fi, căști, boxe, sisteme audio și multe altele.

Mai multe aflați din vide-ul de mai jos.

Facebooktwitterreddit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *