Programator ca meserie, mtb-ist ca pasiune.

Geekmall.ro este un nou magazin online pentru pasionații de tehnologie. Acesta oferă o gamă largă de produse de la producători precum: Tronsmart, Xiaomi, Aquara, Jimmy, Kugoo, Mijia, Yeelight, Amazfit, Oppo, Smart4u, Livall, 360, Nexfan, recunoscute pe plan internațional pentru investițiile în inovație.

magazin online geekmall.ro
magazin online geekmall.ro

Gama de produse oferite de Geekmall.ro

Trotinetele electrice de la Xiaomi sunt bine cunoscute pe piața din România, iar aspiratoarele automate de la ei se regăsesc de asemenea în multe apartamente din țară. Magazinul oferă o gamă de produse diversificată care cuprinde și: ventilatoare, aparate de răcire a aerului, senzori de monitorizare, becuri inteligente.

De mult timp am pus ochii pe un ceas AmazFit de la Xiaomi, mai exact acest ceas Amazfit T-Rex. Sunt fan al ceasurilor cu design ceva mai rigid deoarece îl folosesc mai mult pentru alergare și competiții cu bicicleta. Prin urmare e un must să fie rezistent, să aibă un GPS și desigur monitorizarea ritmului cardiac.

Am avut ocazia să testez și un aspirator Jimmy JV 83 pe care vi-l recomand. Găsiți video mai jos cu toate specificațiile lui.

Geekmall.ro va avea in fiecare saptamana promotii si lansari de produse noi, produse de ultima generatie, best-sellere in Statele Unite, Europa si Asia. Portofoliul se va dezvolta in fiecare luna cu produse de sezon.
Pe langa un raport excelent calitate-pret, saptamanal vor fi disponibile “ Oferte speciale ”, produse noi, oferte tip pre-comanda, produse la preturi accesibile astfel incat oricine isi doreste sa se alinieze la trendul smart home sa isi poata construi imediat ecosistemul dorit.

Desigur faptul că veți cumpăra de la Geekmall.ro și nu direct de la brand veți fi asigurat de lucruri precum: garanție (și service în România), înlocuire a produsului și relații cu clienții mult mai rapide.

Plata produselor se face rapid prin plată cu cardul sau plata la livrare. Se poate cumpăra bine înțele și în rate fără probleme. Livrarea produselor cumpărate se face în cca 24-48 ore de la plasarea comenzii.

Facebooktwitterreddit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *