Programator ca meserie, mtb-ist ca pasiune.

Mai oricine are un selfie stick. Că ești vlogger sau nu este irelevant. Mai toți avem câte unul pierdut prin casă. Pentru cei care vor să facă un pas înainte în ceea ce privește filmările de vacanță sau dorește să se apuce de un vlog, Vlog Pocket este perfect. Este un stabilizator simplu de folosit, ieftin și încape într-un buzunar. Îl puteți găsi aici: https://bit.ly/2uiAWNC sau aici la un preț mai bun https://bit.ly/36oEHPv

Despre FeiyuTech Vlog Pocket

Acesta are stabilizare pe 3 axe ceea ce îl face să fie comparat cu un gimbal profesionist.

Funcționeaza prin tehnologia Bluetooth 4.1 pentru a se conecta la smartphone astfel încât să puteți face poze și filmări.

Poate fi folosit împreună cu o aplicație dezvoltată nativ, de către producător pentru a face OBJECT TRACKING. Alte funcționalități sunt slow-motion și Time Lapse.

Bateria lui internă este de 1300mAh și producătorul spune că ar trebui să poată fi folosit până la 4-5 ore. În cazul meu nu a ținut nici măcar o oră completă. Poate din cauză că telefonul este mai mare (Note 9 cu husă) sau poate pentru că nu era bine echilibrat.

Are 3 butoane: unul pentru a face poze, unul pentru a porni filmarea, și unul pe spate pentru ajustare.

Produsul îl puteți găsi aici chiar la 340 lei: https://bit.ly/36AQURe Sau aici la 360 lei: https://bit.ly/2MPYsrJ La f64 pare mai scump: https://bit.ly/2uiwfDw

Ce conține cutia?

cutie vlog pocket feiyu tech gimbal de buzunare
cutie vlog pocket feiyu tech gimbal de buzunare

După cum puteți vedea mai sus în cutie veți găsi următoarele:

  • Husă din catifea gri pentru a pune gimbal-ul
  • Cablu micro-usb pentru încărcare (în caz ca nu vă ajungeau cele 10 pe care le aveți deja)
  • mini trepied care se poate infieleta sub gimbal
  • meniu de utilizare în chineză
  • GIMBAL-ul propriu zis Vlog Pocket

Păreri personale despre Stabilizatorul Vlog Pocket

Bateria cred că ține foarte puțin. Măsurat pe ceas pe mine m-a ținut undeva la 52 de minute în condițiile în care nici măcar nu îl țineam în mână ci era fixat pe trepiedul meu mai mare.

Motorașele de stabilizare sunt puțin cam gălăgioase și sunetul de la ele se va auzi în filmare daca nu folosești un microfon separat sau o lavalieră.

Personal aș merge pe acest produs MOZA Mini S Gimbal pentru Smartphone – este aproape același stabilizator doar că ce mă convinge pe mine este joystick-ul. Acesta te va ajuta să schimbi direcția de filmare în partea dorită fără sa te chinui să reglezi poziția telefonului. link pentru moza mini s gimbal

Mai jos găsiți video-ul complet făcut de mine în urma unboxing-ului

Alte imagini cu stabilizatorul celor de la Feiyu Tech

Facebooktwitterreddit