Programator ca meserie, mtb-ist ca pasiune.

Zilele trecute mă uitam la nu știu ce laptop pe emag, când în dreapta chiar sub preț văd o secțiune nouă. „Livrare rapidă cu eucemananc.ro” și am rămas uimit puțin. Mai nou emag livrează electronice cu curierii de la food delivery? Ba mai mult. Am deschis linkul și am ajuns pe acest eucemananc.ro, unde era doar mâncare cu un pop-up în care erau detaliate specificațiile laptopului. Ha?!?!

Am întrebat și eu direct la sursă și am primit și răspuns.

Astăzi am aflat și eu știrile noi. eucemananc.ro devine tazz.ro

eucemananc-ro-devine-tazz-ro
eucemananc-ro-devine-tazz-ro

Detalierea serviciului TAZZ by EMAG

Tazz by eMAG este fosta platformă de food ordering EuCeMănânc, rezultatul unui parteneriat încheiat în toamna anului trecut, prin care ne-am propus să contribuim la accelerarea acestui business. EuCeMănânc este o companie românească fondată la Timișoara în 2014, care a crescut organic în zona de vest a țării, iar acum își extinde gama serviciilor oferite și își schimbă denumirea, pentru a reflecta faptul că oferă o gamă mai largă de livrări către clienți și pentru a semnala că face parte din grupul eMAG. Lansarea Tazz by eMAG marchează trecerea într-o nouă etapă: livrare în maximum 60 de minute pentru mâncare gătită, alimente sau orice produs necesar pentru casă disponibil la parteneri. „

„Tazz by eMAG este disponibil în București, Timișoara, Cluj-Napoca, Iași, Brașov, Constanța, Arad, Oradea, Baia Mare, Ploiești, Sibiu, Deva, Brăila, Galați, Alba Iulia, Craiova și Pitești.”

Prin urmare eMag a decis să ia o bucată din pizza asta care se numește food delivery. Sau poate din cauză că treaba cu mega image nu a mers prea bine?

„Toate comenzile plasate pe Tazz by eMAG sunt livrate ultra-rapid, în doar 60 de minute.”

Este TAZZ competitor la Glovo, UberEats, Food Panda?

Gamă extinsă și posibilitatea de a livra orice

Aplicația are deja peste 1.000 de restaurante disponibile, iar oferta este în creștere.”

Posibilitatea de a livra orice dar se menționează că au 1000 de restaurante? Ideea este simplă. Vine comanda mai repede de emag cu noua platformă sau la fel de greu..și în trei comenzi?

eMAG, Mega Image, Dr.Max, Sensiblu și dm (drogerie markt) sunt primii parteneri din afara restaurantelor care se alătură, diversificând astfel oferta existentă. Lor li se vor adăuga noi branduri în perioada imediat următoare.”

„Un mare avantaj pentru cei care vor folosi noul serviciu este faptul că vor avea acces rapid la produsele aflate în showroom-urile eMAG. „

În regulă dar nu mi se pare atât de deosebit lucrul acesta.

Livrare în siguranță

Au fost implementate opțiuni de livrare care limitează interacțiunea dintre clienți și curieri. Astfel, utilizatorii pot opta pentru Livrare non-contact, care presupune livrarea comenzii la ușă sau într-un loc specific menționat de client în aplicație, urmând că acesta să o ridice imediat ce i se confirmă livrarea comenzii.” 

Începem să preluăm metodele de livrare din afară? Să fie bine? Să fie rău? Din experiența ultimilor ani, cam tot ce preluăm din afară la noi întotdeauna a fost implementat cam prost. Cu siguranță vor apărea articole și plângeri în care lumea se plânge că nu a primit coletul cu toate că domnul curier l-a lăsat chiar în fața ușii, doar că a uitat să mai și sune telefon/sonerie.

Facebooktwitterreddit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *