Programator ca meserie, mtb-ist ca pasiune.

Un nou tren a pornit in randul companiilor mari de IT si producatoare de gadgeturi. Competitia pentru cel mai interesant smartphone pliabil.

Samsung a lansat a doua versiune „Samsung Fold” dupa ce prima versiune nu a avut un rezultat scontat, deoarece majoritatea au distrus gadgetul prin faptul ca au rupt o pelicula importanta de pe ecran. Se credea ca este o folie de protectie, dar apartent facea parte din ecranul acestuia.

Samsung galaxy fold second generation

Huawei Mate-X este un produs foarte interesant si care arata foarte bine. Spre deosebire de Galaxy fold acesta se fa plia perfect.

Huawei Mate X

Alaturi de cei doi giganti se alatura si „Xiaomi Fold” se anunta ca va fi si mai spectaculos decat cele doua de mai sus. Pretul va fi un factor care va conta foarte mult deoarece va fi aproape la jumatate fata de produsul celor de la Samsung.

Xiaomi Fold

Microsoft nu se lasa mai prejos si vrea sa intre in aceasta competitie. Mai nou a anuntat ca vor lansa doua produse sub numele de „Microsoft Surface Neo” si „Microsoft Surface Duo”. Arata foarte bine si acestea. Dintre toate cele enumerate consider ca produsul de la Microsoft va fi cel mai util. Il vei putea folosi ca un mini laptop. Balamaua este foarte bine gandita in asa fel incat parte din ecran nu se va lasa pe spate atunci cand il vei pune intr-un unghi de 90 de grade.

„Microsoft Surface Neo” va rula Windows iar „Microsoft Surface Duo” va rula Android.

Daca ceilalti competitori mizeaza pe design si inovatie, observ ca Microsoft se axeaza mult mai mult pe utilitate si productivitate.

Dispozitivul se va putea plia 360de grade, astfel il veti putea inchide perfect. Va rula o versiune modificata de Windows – Windows duo pentru a permite modificari in ceea ce priveste creion special prezentat in video cat si pentru tastatura speciala care se va plia perfect peste jumatate din ecran. Este bine de mentionat ca cele doua parti vor fi virtual un singur ecran, prin urmare veti putea trece cu o aplicatie dintr-un ecran in altul fara probleme.

Video rezumat despre noul gadget de la Microsoft

Facebooktwitterreddit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *