Programator ca meserie, mtb-ist ca pasiune.

AgroGo – Este o bursa in mediul online de grane (cereale) care ii aduce pe fermiere in online si ii ajuta sa „tranzactioneze”, sa vada catre cei interesati ceea ce au cultivat.

Aplicatia nu este doar un portal web. Cei de la AgroGo au dezvoltat si aplicatii pentru mobil, pentru Android cat si pentru Apple iOS

Am reusit sa arunc o privire peste aceste doua aplicatii doar peste imaginile oferite din interiorul acestora. Aplicatiile arata oarecum modern insa din punctul meu de vedere sunt lipsite de esenta deoarece user-experience-ul nu este atat de „ridicat”. S-a lucrat mai mult pe functionalitate si mai putin pe partea de ghidare, si inducere a unor workflowuri. Aplicatia este folosibila, dar nu am reusit sa vad din imaginile oferite cum are putea tranzactiona un agricultor, care nu are atat de multe cunostinte in utilizarea unor aplicatii mobile, cum isi poate vinde cat mai repde ce are el spre vanzare.

Puteti observa in imaginea de mai sus ca dezvoltatorii au respectat schema default de la android (Meniu in stanga sus, bara de titlu sus, alte optiuni in dreapta, continutul in mijloc) restul imaginii reda insa ce am sustinut mai sus.

Exista un video de promovare a aplicatiei ceea ce este foarte bine:

Cred insa ca ar fi ajutat foarte mult daca pe canalul acesta s-ar fi putut gasi mult mai multe videouri despre cum se poate folosi aplicatia. Banuiesc insa ca urmeaza sa adauge si astfel de videoclipuri.

Solutia gandita de cei de la AgroGo include si alte servicii ca cele din imaginea urmatoare:

Link catre aplicatie: https://www.agrogo.com/

 

Facebooktwitterreddit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *