Programator ca meserie, mtb-ist ca pasiune.

Acum ceva timp eu si sotia mea am hotarat sa mai cumparam un monitor bun. Un monitor de calitate ca sa tina cativa ani buni. Asa am ajuns sa cumparam acest monitor Alienware de 25 inch. Codul monitorului este AW2518HF. Exista si varianta cu GSync si o puteti cumpara de aici

Specificatiile monitorului nu te dau pe spate dar fiind un monitor de gaming cei care il vor cumpara se vor uita la rata de refresh de 240hz, la raspunsul de 1ms si la faptul ca are optiunea de FreeSync. Rezolutia nu este una grozava, doar FHD (1920×1080).

Ce este FreeSync?

„Tehnologia AMD FreeSync sincronizeaza GPU-ul si monitorizeaza activitatea, afisand cadre complete numai atunci cand monitorul este capabil sa le afiseze. Acest lucru minimizeaza distorsiunile grafice, cum ar fi screen tearing-ul, permitandu-va sa experimentati rate de refresh native de pana la 240Hz, care nu necesita ajustari ale utilizatorului.
Ca rezultat, va veti pierde intr-un joc receptiv, cu un timp de raspuns incredibil de rapid de 1 ms si va veti bucura de imagini clare si nedistorsionate.”

Cutia este imensa din punctul meu de vedere. Dar este datorata faptului ca piciorul monitorului este din metal si foarte ascutit in forma de V. Pe birou sta foarte bine si arata foarte bine asa cum se poate vedea in galerie.

Calitatea constructiei este una buna spre foarte buna. De ce zic buna? Produsul pe care eu l-am primit a avut ceva defecte de fabricatie. Bucata de plastic de mai jos, era practic capacul din spatele monitorului, si cumva aceasta nu se potrivea de nici un fel la monitor.

Monitorul poate sa pivoteze si sa se miste stanga, dreapta. Nimic deosebit aici.

Mai jos gasiti unboxingul final si complet al monitorului

Facebooktwitterreddit

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *