Programator ca meserie, mtb-ist ca pasiune.

Conform wikipedia – Sonos este o companie cu sediul în Santa Barbara, California, specializată pe produse audio wireless cât și boxe smart. Noua colecție Symfonisk, este realizată prin combinarea tehnologiei celor de la Sonos cu designul norvegian Ikea.

O mișcare foarte bună din partea celor de la Ikea, deoarece trendul este ca mobila din casa noastră să înceapă să conțină și părți smart. Fie că vorbim de un birou ajustabil, sau boxă sub formă de veioză, canapea ajustabilă electronic și un dulap cu deschidere dintr-o aplicație mobilă.

Design, construcție și preț pentru boxele Symfonisk

Ikea a luat două dintre produsele care se vând foarte bine la cei de la Sonos

după care au aplicat ceva know-how din ce înseamnă design norvegian Ikea recunoscut mondial și au lansat colecția Symfonisk.

Produsele le puteți găsi chiar aici https://www.ikea.com/ro/ro/search/products/?q=symfonisk

Calitatea materialelor este premium așa cum vă și așteptați de la Ikea. Boxele pot fi controlate prin aplicația oferită de cei de la Sonos.

Găsiți un video scurt făcut în magazinul Ikea Băneasa cu boxele Symfonisk aici https://photos.app.goo.gl/a1xwiaxpRFsWJeK38

Boxă în formă de veioză costă 799 lei iar boxă dreptunghiulară care poate fi folosită și ca etajeră costă 499 lei. Pentru cei care țin foarte mult la design și își doresc o boxă doar ca utilitate, cred că veioza se potrivește perfect în designul interior al casei.

Cele două boxe nu sunt singurele care le puteți găsi la Ikea, aici găsiți o listă completă cu boxele din gama lor https://www.ikea.com/ro/ro/search/products/?q=boxe

Facebooktwitterreddit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *