Programator ca meserie, mtb-ist ca pasiune.

In cadrul evenimentului IAA 2019, Audi a prezentat un nou concept car, de aceasta data a fost un SUV. Imaginea de mai jos spune totul.

Audi AI: TRAIL

Modul in care aceasta masina a fost conceputa este uimitor si consider ca designerii de la Audi s-au depasit limitele proprii. Ca detinator de marca Audi sunt super incantat de acest nou model.

Conform detaliilor de pe siteul oficial audi https://www.audi.com/en/experience-audi/models-and-technology/concept-cars/audi-ai-trail.html acest concept „combină designul futurist cu conducerea autonomă, mobilitatea electrică – și o legătură specială cu natura.” Prin acest concept #audi incearca sa aduca omul mai aproape de natura, deoarece modul in care acest model este conceput te indeamna sa explorezi cele mai periculoase si inaccesibile zone.

Audi AI: Trail – autdoor

Faptul ca este complet electric, reda faptul ca nu este doar o masina pentru pentru explorare ci o masina prin care se doreste sa fie mult mai prietenoasa cu mediul.

Ceea ce mi s-a parut complet rupt de prezent este faptul ca noaptea farurile sunt depfat 2 drone exact ca in imaginea de mai jos.

Mai jos regasiti video-ul complet catre videoul original

Facebooktwitterreddit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *