Programator ca meserie, mtb-ist ca pasiune.

În ultimii 10-11 ani ne așteptăm ca în această perioadă a anului Samsung să lanseze un nou model care să ne uimească. Chiar dacă nu tot timpul le-a ieșit cred ca aceștia fac pași importanți spre o nouă dimensiune a telefoanelor inteligente (smartphones). Prin lansarea Galaxy Fold mai nou.

În acest an, mai exact în câteva ore, la evenimentul deja celebru Unpacked producătorul Sud Korean ne va prezenta noua bestie.Samsung S20. Puteți urmări evenimentul live pe youtube. Va începe la ora 19:00.

Linkurile sunt: YoutubeLive (URL A) https://youtu.be/MIQdJkoTh48 Live (URL B)https://youtu.be/auXC5YoQMZs Back-up https://youtu.be/aVgpv_eOw3c

evenimentul samsung galaxy unpacked

Specificații bănuite pentru Samsung S20

  • 5G vine pe toate variantele noului S20
  • Ecran imens de 6.9inch cu 120Hz rata de refresh
  • 16GB ram (mai mult decăt alte laptopuri de pe piață)
  • 4 camere dintre care una cu 108mega pixeli
  • o baterie uluitoare de 5,000 mAh

De ținut cont că aceste specificații nu sunt încă cele oficiale. Având în vedere toate dotări uluitoare nu văd cum smartphone-ului nu ar putea deveni laptopul din buzunar. Cu ajutorul Samsung Dex, eu personal ca programator aș renunța la laptop doar ca să folosesc telefonul peste tot unde merg.

Toate aceste specificații cred că ar face chiar și pe cel mai mare fan Apple să întoarcă puțin capul către noul model Samsung.

samsung s20 -

Prețul desigur va fi unul pe măsură și nu oricine și-l va permite. Cumva cumva samsung a făcut în așa fel încât de la an la an a dorit ca prin modelele de to să se apropie de concurența de mai sus poziționat ca preț (APPLE). Voi ce credeți? Aștept părerile voastre în comentarii.

Facebooktwitterreddit